Koffielikeur – Koffie Genot

alle-koffielikeuren-openrij

 

 

 

Koffie-likeuren.nl is een groothandel in koffie- en theelikeuren. Wil je als consument zo’n koffielikeur of theelikeur? Klik dan hier voor een overzicht met verkooppunten.

Onder het merk Koffie Genot bieden wij zeven verschillende koffielikeuren aan in de smaken: amaretto, hazelnoot, koffie, chocolade, cream, karamel en cappuccino. Al onze likeuren hebben een alcoholpercentage van 14,5%. Een koffielikeur kan gebruikt worden in of naast een kopje koffie. Door het gebruiken van een koffielikeur krijg je een heel andere smaakbeleving aan je kopje koffie. Voeg bijvoorbeeld een amaretto-koffielikeur toe en je waant je even op het terras in Italië. Serveer een koffielikeurtje in een apart borrelglaasje, met eventueel nog een toef slagroom, en je serveert een luxe koffievariant. Door de verschillende soorten likeur is variëren eindeloos mogelijk. Kijk ook eens bij onze recepten om inspiratie op te doen. We bieden de koffielikeuren in drie verschillende inhoudsmaten:

De 20cl variant komt in een mooie grote fles. Deze fles presenteert erg leuk en is daardoor ook erg leuk om cadeau te geven/ in cadeaupakketten te doen. Afmetingen fles: 33 cm hoog, diameter boven 3 cm, diameter onder 6 cm.

Drie van de zeven soorten koffie likorettes zijn ook in 10 cl fles te verkrijgen. Qua vorm lijkt deze op een ouderwetse whiskey flacon. Handig om zelf mee te nemen in de binnenzak en op een terrasje een scheutje bij je koffie in te doen. Afmetingen fles: 13 cm hoog, breedte 6.5 cm.

Alle zeven soorten zijn in een fijn klein flesje van 40 ml verkrijgbaar. Goed voor 1 of 2 kopjes koffie afhankelijk van je smaak. Ook zijn deze kleine flesjes koffielikeur leuk om in een koffie of thee cadeaupakket te doen. Afmetingen fles: 12 cm hoog, diameter 3 cm.

Koffielikeur verkopen?

Heb je interesse om onze koffielikeur in je eigen winkel te gaan verkopen of om deze te gaan gebruiken in je eigen horeca? Neem dan contact op via de contactpagina om een prijslijst te ontvangen. We hanteren een minimumorderbedrag van 200 euro. Daaronder bestellen is ook mogelijk maar dan worden er 10 euro verzendkosten gerekend.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.