Efdee Koffie & Theespecialiteiten

Efdee koffie en theespecialiteiten

Per 1 januari 2016 heeft koffie-likeuren.nl de merknamen Koffie Genot en Thee Genot overgenomen van Efdee Koffie en Theespecialiteiten. Onder de naam Koffie Genot bracht Efdee koffielikeuren op de markt en later kwamen daar onder de naam Thee Genot theelikeuren bij.

Drijvende kracht achter Efdee was Frans Donkers. De man die vele bekenden heeft in de koffie en thee wereld, vond het op 74 jarige leeftijd genoeg geweest. Of was het toch zijn vrouw die Frans uiteindelijk vroeg minder te gaan werken?

Frans Donkers was een graag geziene gast in de vele koffie en thee winkels die Nederland rijk is. Nu koffie-likeuren.nl zijn werk voortzet heeft Frans de tijd om als klant langs te komen. Hij zal graag een koffielikeur of theelikeur geserveerd zien naast zijn kopje koffie of thee.

Frans handelde met Efdee koffie en theespecialiteiten niet alleen in koffie- en thee likeuren, maar ook bijvoorbeeld in serviesgoed. Als je op zoek was naar een goede leverancier met een persoonlijke benadering dan was je bij Frans aan het goede  adres. Koffie-likeuren heeft niet alles overgenomen van Frans, maar alleen zijn likorette assortiment.

Assortiment

Koffie-likeuren.nl is erg blij met deze kans en wij zetten het werk van Efdee graag voort. Bij zo’n overname hoort ook een nieuwe website. Op deze website vind je meer informatie over de likeuren die we aanbieden. We hebben het hele assortiment koffielikeuren van Efdee overgenomen: amaretto likeur, koffie likeur, cream likeur, chocolade likeur, hazelnoot likeur, cappuccino likeur en karamel likeur. Naast de bekende koffielikeurtjes bieden we ook een tweetal theelikeuren aan in de smaken orange en lemon, ofwel sinaasappel en citroen. Niet in, maar vooral naast de thee kan een van deze likeurtjes een verrassend smaakbeeld opleveren. Alle likorettes hebben een alcohol percentage van 14,5%.

Heb je interesse om onze likeuren te gaan verkopen in je winkel of wil je deze heerlijke likeuren gaan gebruiken in je eigen horeca gelegenheid? Neem dan contact met ons op via het contactformulier om een bestel en prijslijst op te vragen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.